خانه / اخبار حوزه و دانشگاه / مهاجرت به کشور آلمان

مهاجرت به کشور آلمان

مهاجرت به آلمان یکی از موضوعاتی است که امروزه ذهن بسیاری از افراد را به خود مشغول کرده است. با توجه به اینکه درصد تعداد افرادی که قصد مهاجرت دارند روز به روز افزایش می یابد لذا تقاضای مهاجرت به آلمان نیز به دلایلی که در این مقاله شرح می دهیم افزایش یافته است. افرادی که علاقمند مهاجرت به آلمان هستند می بایست در انتخاب راه مهاجرت خود دقت بسیار زیادی داشته باشند و لازم است جهت انتخاب صحیح تر با کارشناسان و مشاورین با تجربه در امر مهاجرت مشورت نمایند. سؤالاتی از این قبیل ذهن متقاضیان مهاجرت به آلمان را به خود مشغول کرده است: مهاجرت به آلمان از چه طریق امکانپذیر است؟ بهترین راه مهاجرت به آلمان چیست؟ آیا می توان بدون پرداخت هزینه های سنگین به کشور آلمان مهاجرت نمود؟ ما در این مقاله سعی داریم روش های مهاجرت به آلمان را به تفصیل بیان کنیم و پاسخ بسیاری از سؤالات شما عزیزان را در این مطلب شرح دهیم.

مؤسسه حقوقی ملکپور با سابقه ترین مؤسسه حقوقی خاورمیانه است و شاید بتوان گفت یکی از صادق ترین مؤسسات مشاوره حقوقی در ایران و خاورمیانه است. کارشناسان مؤسسه حقوقی ملکپور بهترین پیشنهاد را جهت مهاجرت و انجام امور حقوقی طی یک مشاوره تخصصی به شما عزیزان ارائه می نمایند.

1 8 مهاجرت به آلمان

 

 

 

 

 

 

 

 

روش های مهاجرت به آلمان به شرح ذیل می باشند:

_ مهاجرت به آلمان از طریق ازدواج

_ مهاجرت به آلمان از طریق پناهندگی

_ مهاجرت به آلمان از طریق تحصیل در آلمان

_ مهاجرت به آلمان از طریق کار در آلمان

_ مهاجرت به آلمان از طریق سرمایه گذاری و ثبت شرکت در آلمان

 

مهاجرت به آلمان از طریق ازدواج

یکی از آسان ترین روش های اخذ تابعیت آلمان از طریق ازدواج با یک شخص آلمانی و یا شخص مقیم کشور آلمان است اما باید توجه داشته باشید که امروزه دلیل سوء استفاده هایی که از این طریق انجام شده است قوانین بسیار سختگیرانه ای در این باب وض شده است. لذا در حال حاضر تنها افرادی می توانند مهاجرت به آلمان را از طریق اخذ ویزای ازدواج پیش بگیرند که قصد واقعی این امر را ثابت نمایند. در واقع اگر شخصی قصد ازدواج با یک تبعه آلمان و یا مقیم آلمان را داشته باشد می بایست مدارکی همچون عکس های خانوادگی، ایمیل، سند ازدواج، گواهی تجرد و گواهی عدم سوء پیشینه را به سفارت ارائه دهید. شخص تبعه آلمان نیز می بایست ثابت نماید از هر نظر امکان تأمین همسر خود را در کشور آلمان خواهد داشت. یکی از شرایط خاص و ویژه این امر دریافت دستمزد مکفی برای تأمین معاش دو نفر شخص بالغ در کشور آلمان است. همچنین شخص تبعه آلمان می بایست ثابت نماید سابقه نقض قانون و سوء پیشینه ای در کشور آلمان نداشته است. یکی از مواردی که همسر ایرانی می بایست به آن توجه نماید داشتن مهارت زبان آلمانی در سطح ابتدایی است.

از جمله قوانینی که امروزه از بروز هر گونه سوء استفاده از طریق ویزای ازدواج جلوگیری می نماید اعطای پاسپورت به همسر خارجی پس از گذراندن حداقل ۳ سال زندگی مشترک در آلمان است. بنابراین مهاجرت به آلمان از طریق ویزای ازدواج یکی از آسان ترین و در عین حال حساس ترین ویزا ها از نظر دولت آلمان است.

مهاجرت به آلمان از طریق پناهندگی

یکی دیگر از روش های مهاجرت به آلمان، پناهندگی در آلمان است. طبق کنوانسیون ژنو اشخاصی که در خاک کشور متبوعه خود احساس نا امنی و خطر می کنند می توانند از حمایت کشورهایی که عضو این کنوانسیون هستند بهره مند شوند. امروزه با توجه به حجم زیاد پناهنده در سر تاسر دنیا به خصوص در کشور آلمان امکان رد درخواست پناهندگی بسیار زیاد است و کیس های پناهندگی با دقت بسیار بیشتری بررسی می شوند لذا باید توجه داشته باشید این روش به هر بهانه قابل قبول نیست و ریسک زیادی به همراه خواهد داشت. با توجه به خطراتی که امروزه متوجه پناهندگان می شود بر همه واضح و مبرهن است که این روش مردود شناخته شده است و به هیچ وجه از سوی حقوقدانان توصیه نمی شود.

اشخاصی که در آلمان درخواست پناهندگی ارائه می دهند از خدمات زیادی برخوردار می شوند. این خدمات شامل پرداخت هزینه های زندگی من جمله خوراک، پوشاک و مسکن می شود. البته منظور از مسکن مکانهایی است که وضعیت قابل قبولی از جهت بهداشتی و امنیت خاطر ندارند و پناهجویان تا زمان تأیید درخواست پناهندگی خود می بایست این شرایط را پذیرا باشند در غیر این صورت خدماتی از طرف دولت دریافت نخواهند نمود. با این توضیحات پیشنهاد می شود جهت انتخاب روش صحیح مهاجرت تا پایان این مقاله با ما همراه باشید.

 

مهاجرت به آلمان از طریق تحصیل در آلمان

تحصیل در آلمان از گذشته به خصوص در سالهای اخیر مورد توجه بسیاری از دانشجویان بوده است. دلایل زیادی من جمله نظام تحصیلی رایگان، ارائه خدمات علمی و آموزشی بسیار عالی، امکان تحصیل به دو زبان انگلیسی و آلمانی، شرایط بسیار خوب کار پس از پایان تحصیل و دلایل دیگری باعث شده است آلمان یکی از اولین انتخاب های مهاجرت و تحصیل باشد. فرصت خوبی که در حال حاضر در آلمان وجود دارد تحصیل در مقطع پیش دانشگاهی و لیسانس بدون قبولی دانشگاه سراسری ایران است. در واقع دانش آموزانی که دیپلم ۱۲ ساله را در ایران اخذ نموده این با وجود مهارت زبان آلمانی در سطح B1 یا B2 می توانند دوره ۹ ماهه کالج را در آلمان پشت سر بگذارند و وارد مقطع کارشناسی شوند. دانش آموزانی که مدرک خود را با معدل بالا اخذ نمایند می توانند بدون گذراندن دوره کالج وارد بهترین دانشگاههای آلمان شوند.

مقطع کارشناسی ارشد در آلمان در بیشتر رشته ها به دو زبان انگلیسی و آلمانی ارائه می شود و دانشجویان می توانند با داشتن مدرک زبان انگلیسی آیلتس ۵/۶ به بالا و یا مدرک زبان آلمانی B2 می توانند در مقطع کارشناسی ارشد تحصیل نماید. هزینه تحصیل در مقطع کارشناسی ارشد نیز همانند مقطع کارشناسی رایگان می باشد و دانشجویان هزینه ای در حدود ۱۵۰ تا ۳۰۰ یورو در هر ترم به عنوان شهریه پرداخت می نمایند.

در مقطع دکترا پذیرش با تأیید استاد راهنما انجام می پذیرد و در واقع کسانی می توانند در مقطع دکترا تحصیل نمایند که رزومه تحصیلی خوبی داشته باشند و از نظر استاد راهنما قابل تأیید باشند. همانطور که می دانید تحصیل در مقطع دکترا در آلمان به عنوان شغل پذیرفته شده است و دانشجویان با عملکرد مناسب خود در دانشگاه می توانند حقوق دریافت کنند و هزینه زندگی خود را تأمین نمایند. البته میزان این دستمزد به عملکرد دانشجو بستگی دارد و دستمزد همه دانشجویان به یک میزان نخواهد بود.

 

مهاجرت به آلمان از طریق کار در آلمان

مهاجرت کاری یکی از بهترین روش های مهاجرتی شناخته شده است و در صورت داشتن شرایط اخذ ویزای کار آلمان روش دیگری به شخص متقاضی توصیه نمی شود. جهت اخذ ویزای کار آلمان دو روش وجود دارد:

روش اول اقدام جهت اخذ ویزای کار با داشتن job offer است. متقاضی در صورتی می تواند از این طریق برای مهاجرت به آلمان اقدام نماید که کارفرمایی در کشور آلمان دعوتنامه ای به جهت استخدام متقاضی ارسال نماید. البته نباید تصور نمود که این روش روشی آسان برای مهاجرت به آلمان است زیرا این امکان برای کمتر کسی وجود دارد. کارفرمای آلمانی در صورتی می تواند برای شخص متقاضی دعوتنامه یا job offer ارسال نماید که شخص مناسبی برای استخدام در شغل مورد نظر در کشور آلمان و کشورهای عضو اتحادیه شینگن وجود نداشته باشد. در واقع شخص خارجی می بایست شرایط استثنایی و خاص برای استخدام در این شغل داشته باشد. جهت اثبات این موضوع کارفرمای آلمانی می بایست ۶ ماه آگهی استخدام صادر نماید که این زمان شامل ۳ ماه آگهی استخدام در کشور آلمان و ۳ ماه آگهی در کل اتحادیه شینگن می شود.

روش دوم جهت اخذ ویزای کار آلمان ویزای جستجوی کار آلمان است. در حال حاضر کشور آلمان نیاز خود را به نیروی متخصص اعلام نموده است و افرادی که مهارت قابل توجهی دارند می توانند برای ویزای جستجوی کار در آلمان اقدام نمایند. این ویزا برای مدت ۶ ماه به شخص خارجی تعلق می گیرد این شخص ۶ ماه فرصت دارد شغل مورد نظر خود را متناسب با رشته تخصصی خود در آلمان بیابد. افرادی که مدرک تحصیلی حداقل لیسانس دارند و سابقه کار اجرایی در زمینه رشته تحصیلی خود دارند می توانند جهت اخذ این ویزا اقدام نمایند. البته مهارت زبان انگلیسی و یا آلمانی برای اخذ این ویزا لازم است.

 

مهاجرت به آلمان از طریق سرمایه گذاری و ثبت شرکت در آلمان

کشور آلمان یکی از کشورهای پیشرفته و توسعه یافته اروپاست و در شاخص های اقتصادی آن سالهای اخیر رشد چشمگیری داشته است. این موضوع و دلایل مهم دیگر باعث شده که بسیاری از سرمایه گذاران خارجی در فکر دستیابی به بازارهای اقتصادی آلمان باشند و جهت تحقق این امر سرمایه گذاری در آلمان انتخاب بسیاری از سرمایه گذاران خارجی است. در حال حاضر بهترین راه سرمایه گذاری در آلمان ثبت شرکت است که با سرمایه بسیار کم نیز امکانپذیر است. متقاضیان سرمایه گذاری در آلمان می توانند از طریق ثبت شرکت در آلمان اقامت و تابعیت کشور آلمان را اخذ نمایند لذا سرمایه گذاری در آلمان راهی برای مهاجرت به آلمان نیز شناخته می شود. جهت ثبت شرکت در آلمان می بایست طرح توجیه اقتصادی سرمایه گذار مورد تأیید اتاق بازرگانی آلمان واقع شود و به طور معمول طرح هایی تأیید خواهند شد که از نظر دولت آلمان سود دهی خوبی در کشور آلمان داشته باشد. سرمایه اولیه برای ثبت شرکت در آلمان در حدود ۲۵ هزار یورو می باشد که بازگشت سرمایه بسیار خوبی از این راه قابل تصور است.

در رابطه با انتخاب بهترین راه برای مهاجرت به آلمان توصیه می شود با کارشناسان با تجربه در این زمینه مشورت نمایید و با توجه به شرایط خود بهترین راه را برای مهاجرت انتخاب نمایید. جهت اخذ مشاوره رایگان در این زمینه می توانید با کارشناسان حقوقی مؤسسه حقوقی ملکپور مشورت نمایید و از تجربه این مؤسسه با سابقه بهره مند شوید.

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *